DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Yderligere to Maersk Drilling-kontrakter afbrydes før tid
Foto: Maersk Drilling

Yderligere to Maersk Drilling-kontrakter afbrydes før tid

Aker BP og et Shell selskab har begge afbrudt kontrakter med Maersk Drilling, som dog ikke forventer store tab efter kompensation.
20. APR 2020 10.05
TEMA: Corona

En række olieselskaber har i de seneste uger nedjusteret deres forventninger og investeringer for 2020 grundet den lave efterspørgelse på olie, hvilket nu resulterer i flere kontrakter, der enten bliver droppet eller udskudt. 

Nu har Maerks Drilling fået afbrudt to kontrakter før tid, oplyser man i en pressemeddelelse.

Det gælder kontrakten med BG International, som er et datterselskab af Shell, der nu har afbrudt kontrakten med omgående effekt for den flydende platform Maersk Developer, hvor man ellers havde indgået en aftale frem til august.

Aker BP har ligeledes afbrudt sin kontrakt for boreriggen Maersk Reacher, som man havde leaset frem til oktober. Opgaven afsluttes i stedet ved udgangen af april. 

Maersk Drilling vil blive kompenseret for den tidlige afslutning af kontrakterne, og man forventer derfor ikke, at det blot vil have en begrænset effekt på regnskabet. 

Det er ikke første gang, at Maersk Drilling har mistet opgaver i utide, da man i slutningen af marts mistede en opgave nær Ghana, som ellers skulle have fortsat frem til 2022. 

esl

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet