DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Welltec lander stor kontrakt hos verdens største selskab
Welltec er repræsenteret i 22 lande og har blandt andet en fabrik i Saudi-Arabien.
Foto: Welltec

Welltec lander stor kontrakt hos verdens største selskab

Danske Welltec har sikret sig en langsigtet kontrakt med den saudiske oliegigant Saudi Aramco.
21. APR 2021 12.16

En ny aftale med den saudiske oliegigant Saudi Aramco sætter en tyk streg under danske Welltecs internationale brand og kundskaber.

Aftalen med Saudi Aramco, der også er kendt som verdens mest værdifulde selskab – og dermed med længder verdens største olieselskab – er af Long-Form Contract-typen, som er den højeste form for kontrakt af offentlige indkøb i Saudi-Arabien. 

- Det er er kæmpe skridt for vores partnerskab med Saudi Aramco. Imens flere produkter bliver forberedt gennem Saudi Aramco i år og i tillæg til at en Welltec fabrik i landet, sætter vi stor pris på at få denne anerkendelse, udtaler Kevin Wood, Well Completions Sales Director for Welltec Middle East. 

Welltec har leveret produkter til Saudi Aramco siden 2014 i forbindelse med en række tests, og kontrakten viser, hvor langt Welltec er nået, tilføjer Kevin Wood. 

Grundstenene til Welltec blev lagt tilbage i 1987, da Jørgen Hallundbæk opfandt den såkaldt Well Tractor som en del af hans speciale-opgave. Senere i 1994 grundagde Jørgen Hallundbæk så Welltec, der i dag er repræsenteret i 22 lande. 

Jørgen Hallundbæk annoncerede for nyligt, at han ønskede at gå på pension. Nuværende COO Peter Hansen bliver ny CEO i Welltec. 

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet