DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

USA's kystvagt indstiller redningsarbejder efter Seacor-ulykke

KORT NYT21. APR 2021 9.16

Efter at have søgt i samlet 175 timer, indstiller U.S. Coast Guard eftersøgningen af de otte besætningsmedlemmer, der fortsat er savnet, efter en Seacor-liftup kæntrede i hårdt vejr i sidste uge. Myndighederne har gennemsøgt et område på mere end 30.000 km2 i håbet om at finde overlevende. 

Myndighederne har tidligere bekræftet, at fire personer er afgået ved døden. Det er endnu uvist, hvorvidt de savnede besætningsmedlemmer fortsat er ombord på det kæntrede fartøj. Der har dog ikke været nogen tegn på overlevende ombord. 

- Vi takker alle dem, der har meldt sig frivilligt til at hjælpe under eftersøgningen. At indstille redningsarbejdet er en af de hårdeste beslutninger, som kystvagten skal tage. Vores besætninger har søgt i løbet af de sidste seks dage med håb om at bringe de forsvundne besætningsmedlemmer hjem til deres kære. Jeg vil gerne udtrykke min dybeste medfølelse til familier, venner og kære – alle dem, der er påvirket af denne forfærdelige tragedie, sagde kaptajn Will Watson, chef for kystvagtsektoren New Orleans

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet