DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Total suspenderer alle stormøder

Total indfører nye retningslinjer, hvilket betyder at alle stormøder er aflyst, men at flyvningerne til og fra platforme i den danske Nordsø foregår som normalt.
11. MAR 2020 16.36

Total har onsdag indført nye retningslinjer efter corona-situationen, oplyser Total.

Således er der ingen adgang for besøgende eller medarbejdere på en Total DK-facilitet, hvis man har været i et høj-risiko område så som Italien eller Kina. Medarbejdere, der har været i disse områder, skal efterfølgende i 14-dages selvkarantæne, mens der er indført generelle restriktioner af rejseaktivitet, og alle stormøder med mere end 50 personer til stede aflyses. 

- Hos Total har vi mobiliseret et internt Business Continuity Team for nøje at overvåge situationen og eventuel indvirkning på vores personale og aktiviteter i Danmark. Vores prioritet er at sikre vores medarbejderes sikkerhed og sundhed og en sikker og ansvarlig fortsættelse af vores forretning, oplyser Rikke Lerche,
Head of Communications & CSR. 

Total oplyser, at der er ingen bekræftede corona-tilfælde blandt sine ansatte.

- Vi er i regelmæssig kontakt med hele forsyningskæden for at sikre, at vores operationer fortsætter sikkert. Flyvningerne til og fra vores platforme i den danske Nordsø foregår ligeledes som normalt, oplyser Total. 

Tidligere onsdag kom det frem at an Equinor-ansat på en boreplatform ved Martin Linge-feltet var blevet testet postitiv for corona. 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet