dknyt
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

To nye bestyrelsesmedlemmer hos Den Danske Maritime Fond

KORT NYT15. JUN 2021 11.13

Den Danske Maritime Fond har fået to ny medlemmer i bestyrelsen, efter at henholdsvis Danske Rederier og Danske Maritime har indstillet to nye medlemmer til bestyrelsen. 

Danske Rederier indstillede Christian M. Ingerselv, CEO for Maersk Tankers, som nyt bestyrelsesmedem i stedet for Martin Fruergaard, da han har fået en ny stilling som CEO i Pacific Basin, der er baseret i Hong Kong. Danske Maritime instillede Thomas S. Knudsen, ex Orients Fond og ex CEO hos MAN Solutions, som nyt bestyrelsesmedlem i stedet for Knud D. Karstensen, Adm. Direktør for Karstensens Skibsværft.

- Begge kommer med lang erfaring indenfor hvert deres maritime felt og dermed med efterspurgte kompetencer til fondsarbejdet. Vi glæder os til samarbejdet. Samtidig vil jeg udtrykke en stor tak for indsatsen til Martin Fruergaard igennem de seneste par år og ikke mindst til Knud D. Karstensen, som med et over 10 års langt virke og aktivt engagement i vores bestyrelsen har været medvirkende til Fondens stadigt voksende aktiviteter og indsatsområder til glæde for og støtte af vækst og jobskabelse i Det Blå Danmark, siger Tommy Thomsen, CEO hos Lauritzen Fonden og formand for Fonden. 

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet