dknyt
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Titus-investorer stævner Lars Windfeld for trecifret millionbeløb
Lars Windfeld var selv Hovedaktionær i Titus og direktør i Titus Olie & Gas.
Foto: Bonnerup Claus, Ritzau Scanpix

Titus-investorer stævner Lars Windfeld for trecifret millionbeløb

Tidligere investorer i det krakkede Titus Olie og Gas A/S, stævner nu selskabets tidligere direktør Lars Windfeld for et trecifret millionbeløb.
29. SEP 2021 15.45

Endnu et kapitel bliver nu skrevet i sagen om Titus Olie & Gas' konkurs. Således har Foreningen af Kritiske Titus-investorer nu stævnet selskabets tidligere direktør Lars Windfeld, der nok mest er kendt fra sin tid som AGF-spiller, for et trecifret millionbeløb, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.  

Foreningen har ligeledes rejst krav mod Titus Olie og Gas' formand, Jesper Ørskov Nielsen. 

Titus Olie & Gas A/S kom under konkursbehandling efter egen begæring i maj. Hovedaktionær i Titus og direktør i Titus Olie & Gas Lars Windfeld forklarede konkursen med det pludselige og skarpe fald i oliepriserne i foråret på grund af coronakrisen. Samme vurdering kom fra kurator. Den forklaring er foreningen dog ikke enige i.

- Vore advokater har under deres vurdering af, om Titus og selskabets ledelse har et erstatningsansvar overfor investorerne, afdækket forhold, der eventuelt, efter en politiefterforskning kan udgøre strafbare forhold. Derfor er Lars Windfeld også tidligere blevet politianmeldt, udtaler formanden for Foreningen af Kritiske Titus-investorer, Henrik Hegaard.

Foreningen repræsenterer flere hundrede investorer, og blev dannet i forbindelse med en lang række investorers tab ved investering i ”Working Interest Projekter” udbudt af Titus Olie og Gas A/S i USA. Kravene drejer sig blandt andet om salg af værdiløse projekter. 60 styk som ikke har givet noget afkast, selvom der var lovet en forrentning i størrelsesordenen 10-14 pct.

Over for Finans afviser Lars Windfeld, at have gjort noget galt. Ifølge ham skyldes konkursen i firmaet den ekstraordinære situation, som coronapandemien førte med sig.

- Jeg forstår godt, at investorerne - som jeg – ærgrer sig over en fejlslagen investering, men Titus har drevet ærlig, redelig og transparent virksomhed, og jeg kan pure afvise enhver kritik, skriver han i en mail til mediet. 

amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet