DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Shell-raffinaderiet får nye ejere i juli

KORT NYT7. JUN 2021 11.25

Salget har Shell-raffinaderiet i Fredericia har været længe undervejs, men i januar kom det frem, at Dansk Shell var nået til enighed med det amerikanske selskab Postlane Partners. Nu er det så kommet frem, at salget forventes endeligt gennemført 1. juli, skriver Fredericia Dagblad

Dermed forlader Shell Danmark, mens raffinaderiet og Trading & Supply kontoret i København begge overgår til Postlane Partners, samt ca. 250 medarbejdere. Raffinaderiet har flere gange været tæt på at blive solgt, og i 2018 faldt en handel med Dansk Olieselskab igennem i 11. time. Derfor er der glæde blandt de ansatte, at der er nu kommet en afklaring på salget. 

- Det er rart med en afklaring. Vi har været forberedt på salget, men det er blevet trukket lidt ud. Det har skabt lidt nervøsitet, fordi vi jo en gang tidligere har stået i en situation, hvor vi var solgt, men hvor salget ikke blev realiseret. Nu har vi fået at vide, at man sigter på, at alt er på plads 1. juli, og det giver ro, siger tillidsmand René Majgaard til dagbladet. 

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet