dknyt
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Rambøll henter forhenværende Total-chef til direktørstilling

KORT NYT27. AUG 2021 13.17

Rambøll hyrer Totals tidligere chef i Danmark Patrick Gilly, for den tidligere olie- og gasprofil skal stå i spidsen for den grønne omstilling hos Rambøll. 280 medarbejdere arbejder med projekter for olie- og gassektoren, men en det skal franskmanden være med til at ændre.

- Fremtidens energisystem vil være baseret på vedvarende energi og teknologi til dekarbonisering som CO2-fangst og -lagring, brint og Power-to-X. Olie- og gassektoren spiller en vigtig rolle i at nå dertil. De sidder på en del af infrastrukturen, har viden om teknologi og har store finansielle muskler. Patrick Gilly har indgående kendskab til olie- og gassektoren og ved, hvad der skal til for at hjælpe den i en grønnere retning, siger Michael Simmelsgaard, der er group chief operating officer hos Rambøll.

Patrick Gilly begynder som direktør for en af Rambølls energidivisioner den 1. september. Til samme dato bliver Micheal Simmelsgaard selv afløst af Hannes Reuter, der nu er direktør for Rambølls Energiforretning. Patrick Gilly fratrådte sin stilling som direktør for Total Danmark i foråret 2020

jel

Tilmeld dig nyhedsbrevet