DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Rambøll har vokseværk i Esbjerg

KORT NYT6. JUL 2021 13.43

Den grønne omstilling er ved at komme i omdrejning i Danmark, men særligt i Esbjerg, hvor man for alvor er med til at sætte gang i de grønne hjul. Og det er noget, som Rambølls afdeling i Esbjerg nyder godt af, hvorfra Rambøll er med til at løse en række grønne rådgivningsopgaver.

Faktisk har afdelingen i Esbjerg så travlt, som består af 270 ansatte, at de nu ønsker at ansætte 30 nye medarbejdere. Esbjerg-kontoret er Rambølls tredjestørste kontor i Danmark. Hovedkontoret ligger i Ørestaden i København. I Danmark beskæftiger Rambøll i alt 3.500 medarbejdere fordelt på 11 lokalkontorer.

- Vi har gang i en masse spændende projekter for vores kunder i Esbjerg og er netop nu intenst på jagt efter de rette innovative medarbejdere, der ønsker at udvikle Esbjerg sammen med os. Vi skal bruge i alt 30 nye medarbejdere, og søger folk inden for samtlige af de fagområder – Vand, Miljø, Byggeri, Infrastruktur, Brand, Industri, Energi med videre - vi arbejder indenfor. Derudover har vi også fortsat behov for kompetencer inden for den eksisterende energisektor i Esbjerg, siger afdelingsleder Klaus Jensen i en pressemeddelelse.

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet