dknyt
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Port of Aalborg opjusterer forventninger til regnskab

KORT NYT16. SEP 2021 11.01

2021 er startet rigtig god for Danmarks største indlandshavn Port of Aalborg. Havnen har således i første halvår øget omsætningen med ni pct. og resultatet før skat med hele 20 pct. sammenlignet med samme periode i 2020.

Den gode start får nu Port of Aalborg til at opjustere sine forventninger til helårsresultatet. Forventningerne hæves fra et positivt ordinært resultat før skat på mellem 45 og 55 mio. kr. til nu mellem 55 og 60 mio kr. Det er blandt andet arealsalg og meget lav tomgang på udlejningsejendomme, der har banet vejen for det positive resultat, oplyser havnen. 

- Efter et 2020, hvor vi trods udfordringer som følge af coronapandemien formåede at fastholde toplinjen og endda øge bundlinjen, er det yderst tilfredsstillende, at vi i 2021 ikke alene fortsætter i samme spor, men indtil nu har formået at lægge flere niveauer på. Vi er i år på mange måder landet i ny normal, hvor vi – parallelt med at vi efterhånden kan lægge nogle af de værste coronapåvirkninger bag os – fastholder nogle af de ting, vi har lært af pandemien, som eksempelvis øget digitalisering og hjemmearbejde, lyder det fra bestyrelsesformand i Port of Aalborg og borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen (S). 

amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet