DK Nyt
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Passionerede profiler fra offshore branchen vil styrke sikkerheden

Efter mere end ti års erfaring i offshorebranchen hos Weatherford og Human Impact starter Maria Boulund Myrup og Sofie Smidt Hansen en ny HR-virksomhed, som vil fokusere på rekruttering af Safety Leaders.
10. DEC 2020 10.51

2020 har på mange måder været et år præget af forandringer i offshoreindustrien. Coronakrisen og de lave oliepriser har tvunget branchen i knæ, hvilket har medført udsatte projekter og afskedigelser. 

Weatherford Danmark i Esbjerg er ingen undtagelse. De har under krisen stået overfor lavere aktivitet. Det har givet tid til refleksion for Managing Director i Weatherford Danmark, Maria Boulund Myrup, som har været i virksomheden siden 2011. 

- Det føles som det rette tidpunkt, at skulle gå i en ny retning og forfølge min passion, fortæller Maria Boulund Myrup.

I selskab med Sofie Smidt Hansen, der er selvstændig med virksomheden Human Impact, er de to gået sammen i en ny virksomhed, Talents2Grow.

Den nye virksomhed vil tiltrække, headhunte og udvikle safety leaders til både operatører og underleverandører i offshorebranchen. 

- Vi vil være med til at headhunte de kommende medarbejdere med det rette mindset, som fundamentet til at sikre en sund sikkerhedskultur på kort og lang sigt, siger stifterne.

Fokus på fremtiden

Selvom 2020 har lagt pres på branchen, så ser Maria Boulund Myrup og Sofie Smidt Hansen et stort potentiale.

- Sikkerhedskultur er centralt for alle, både operatører og underleverandører til olie og gas, vind og selvfølgelig også til bygge- og anlægsindustrien. Vi ser frem til at understøtte branchens sikkerhedsfokus og kontinuerlige udvikling, siger stifterne.

Talents2Grow er stiftet d. 10. december og vil have kontor i Esbjerg. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet