dknyt
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Nye kontrakter skaber 160 jobs hos Esvagt
Esvagt og TotalEnergies har indgået en ny aftale, som skaber nye jobs til 160 søfolk, oplyser Esvagt.
Foto: Esvagt

Nye kontrakter skaber 160 jobs hos Esvagt

Esvagt har indgået flere aftaler med TotalEnergies, som kommer til at omfatte hele fem Esvagt-skibe. Derudover har TotalEnergies forlænget samarbejdet for tre skibe, hvilket skaber nye jobs til Esvagt.

Det er et velfunderet samarbejde, der har været med til at sikre en stribe flere kontrakter mellem Esvagt og TotalEnergies i Danmark.

Derfor har Esvagt og TotalEnergies valgt både at forlænge kontrakten for tre Esvagt-skibe, der blandt andet skal bidrage til det store genopbygningsarbejde på Tyra, mens samarbejdet mellem Esvagt og TotalEnergies nu kommer til at omfatte yderligere fem skibe efter den nye aftale. 

Kontrakterne kommer på sigt til at betyde, at Esvagt skal udvide medarbejderstaben med 160 søfolk, der kommer til at arbejde på Nordsøen.

Aftalerne involverer både sikkerhed på søen og logistiks tranport af både personale og gods, hvor der også er et stærkt fokus på at reducere energiforbruget og CO2-udslippet betydeligt.

-Det er Esvagts ambition at være markedsførende i at servicere offshore vindindustrien og samtidig hjælpe vores kunder i olie- og gasindustrien i deres omstilling. Derfor er vi stolte af de betydelige aftaler med TotalEnergies, fortæller chief strategy og commerciel officer hos Esvagt Søren Karas.

jel

Tilmeld dig nyhedsbrevet