DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Neptune Energy vil digitalisere havbunden i oliejagt

KORT NYT3. FEB 2020 9.46

Olie og gas virksomheden Neptune Energy har offentliggjort planer om at ville digitalisere havbunden for i fremtiden at finde kulbrinte 70 pct. hurtigere med den nye teknologi. Det oplyser de i en pressemeddelelse. 

Neptune Energy præsenterede planerne ved DigEx-konferencen i Oslo. Den udvidede data-baserede oliejagt skal desuden mindske risikoen for at ramme en tom oliekilde, ligesom Neptunes data skal komme deres partnere til gode. 

- Undersøgelser og boring er en vigtig del af vores strategi for at få vores virksomhed til at vokse i centrale områder, men det er dyrt og tidskrævende. Der er enorme data, som kræver at blive gennemgået og analyseret før alle boringer. Samtidig har vi ansat dygtige folk som bruger meget tid på administrativt arbejde. Vores nye digitale undervands tilgang vil skabe redskaber og platforme for vores hold til hurtigt at få adgang til data, og dermed give dem plads til at bruge deres tid og energi på at levere analysere og resultater, fortæller Gro Haatvedt, Neptunes vicedirektør for Exploration & Development. 

esl 

Tilmeld dig nyhedsbrevet