DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Maersk Drilling lander hattrick hos Ineos i Nordsøen

KORT NYT17. MAJ 2021 15.03

Maersk Drilling har vundet en kontrakt for boringen af en enkelt brønd i den britiske sektor af Nordsøen for Ineos Oil & Gas UK, oplyser Maersk Drilling i en pressemeddelelse. Kontrakten gælder jack-up'en Maersk Resolve. 

Opgaven er planlagt til at skulle påbegyndes i tredje kvartal i år og kommer i direkte forlængelse af Maersk Resolves tidligere opgaver i det samme område i Nordsøen. Kontrakten er gældende for 140 dage og har en værdi af godt 70 mio. kr. Med den nu tredje opgave i det samme område har Maersk Resolve fået fyldt resten af sin kalender ud for 2021, hvilket glæder COO Morten Kelstrup. 

- Vi er glade for at kunne få afklaring for Maersk Resolves boringsplaner for 2021 med denne kontrakt, som er den tredje kampagne i træk i de udfordrende Zechstein-formationer, som man kan støde på i Nordsøen. Vi er sikre på, at Maersk Resolves dygtige besætning kan udnytte deres best-practice fra de tidligere kampagner til at levere en sikker og effektiv løsning for Ineos, siger Morten Kelstrup. 

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet