DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
M.A.R.S. skal ophugge Heerema-pram

M.A.R.S. skal ophugge Heerema-pram

M.A.R.S. og Recycling City i Frederikshavn fortsætter genbrugs-eventyr med ny opgave.
19. OKT 2020 14.37

Modern American Recycling Services (M.A.R.S.) i Frederikshavn har fået endnu en ophugnings- og genanvendelsesopgave, hvor man denne gang skal forvandle Heeremas H-114 pram fra udtjent redskab til nye ressourcer. 

M.A.R.S. har tidligere fået til opgave at forvandle de udtjente Tyra-platforme, der i august blev ført i havn i Frederikshavn, efter platformene blev løftet af ved en række løft fra netop Heeremas Sleipnir-kranskib. 

- Vi er glade for at Heerema har valgt at pensionere og genbruge sin H-114 pram på en miljøansvarlig metode, skriver M.A.R.S. i en kommentar til opgaven. 

Den seneste opgave passer godt ind i Frederikshavns ambition for Recycling City, hvor man forsøger at blive en del af den store ophugningsopgaver, der kommer de kommende år. 

- Genanvendelse er et erhvervseventyr i milliardklassen, som kan skabe vækst og nye job i meget stor skala. Det er baggrunden for Recycling City, som står for ansvarlig håndtering af udtjent udstyr, og som omdanner de genbrugelige materialer til nye produkter, siger Niels Christensen, erhversdirektør hos Erhvervshus Nord.

Heerema har i løbet af sommeren ført en række platforme fra Nordsøen i havn til ophugning og genbrug. 

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet