DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ørsted blandt de mest bæredygtige virksomheder i Danmark

De danske energiselskaber er blandt landets mest bæredygtige virksomheder, mener danskerne i det seneste sustainable brand index.
25. MAJ 2020 13.23

De danske energivirksomheder klarer sig godt på bæredygtigheds-fronten, hvor Ørsted fører an blandt de danske selskaber, viser Sustainable Brand Index 2020

Indekset analyserer, hvordan bæredygtighed påvirker selskabernes branding, kommunikation og beslutninger, og hvilke selskaber, der ses som de mest bæredygtige blandt kunder og borgere.

Opgjort på brancher, scorer eneriselskaberne højt i Danmark, hvor de ses som den næstmest bæredygtige branche efter dagligvarebutikker og foran brancher så som skønhed, drikke, møbel og pensionsbranchen. 

Blandt energiselskaberne fører Ørsted an, som opfattes af danskerne som det syvende mest bæredygtige selskab. Vattenfall er nummer 23 på listen, mens Natur-energi (30), Seas-NVE (31), NRGi (34), Eniig (38), Modstrøm (42) og Energi Fyn (46) også er på listen, der i alt indeholder 224 selskaber. 

Det er desuden Ørsteds bedste placering på listen, hvor de har figureret på siden 2015, og gik frem fra en plads som nummer 16 i 2019.

esl

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet