DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Green Instruments henter ny CEO fra Wärtsilä

KORT NYT5. JUL 2021 12.40

Nordjyske Green Instruments, der producerer målinstrumenter til emissionskontrol og vand- og gasanalyser i skibsindustrien, har hentet Morten Brandborg ind som ny CEO. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Wärtisilä Danmark, oplyser Green Instruments i en pressemeddelelse.

Skiftet kommer som et led i et allerede planlagt direktørskifte, hvor Green Instruments CEO og medejer Oluf Sigh får en ny rolle som bestyrelsesmedlem. Under Oluf Sighs ledelse har Green Instruments oplevet en stor vækst og vand sidste år prisen som EY Entrepreneur of the Year Regional Final, Succesvirksomhed 2020 og blev udråbt som kommunal vinder af Tag Fat 2020.

- Vi har været gennem nogle meget ekspansive år og har set omsætningen gå fra beskedne 30 mio. kr. til mere end en kvart mia. kr. sidste år. Vi ser imidlertid ikke nogen grund til, at Green Instruments ikke kan fortsætte væksten, og derfor er vi meget tilfredse med, at vi har kunnet tiltrække en så erfaren branchespecialist som Morten Brandborg. Han har skabt stor vækst i Wärtsilä Danmark, og vi føler os overbeviste om, at han er den rette person bag rorpinden i Green Instruments’ fortsatte vækstrejse, siger bestyrelsesformand Karsten Ries. 

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet