DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Global Gravity vil revolutionere tunge kranløft
Global Gravity bliver med aftalen eneforhandler af Vertons løfteteknologi i Danmark. Samtidig skal Verton hjælpe Global Gravitys TubeLock-løsning frem i Australien.
Foto: Global Gravity

Global Gravity vil revolutionere tunge kranløft

Danske Global Gravity bliver partner for australske Verton, der har udviklet en løsning, som fjerner behovet for styreliner ved tunge kranløft. Verton vil omvendt introducere Global Gravitys TubeLock-løsning til det australske marked.
24. NOV 2020 14.30

Vejen fra Esbjerg til Australien er blevet en smule kortere. Global Gravity, som har hjemme i Esbjerg, er netop blevet dansk partner for australske Verton. Som et led i aftalen skal de to virksomheder være med til at markedsføre hinandens unikke løsninger. 

Verton har udviklet et særligt system, som forbedrer sikkerheden og produktiviteten ved kranløft, hvor én person alene kan håndtere selv meget tunge løft. 

Blandt andet MHI Vestas har for nylig indledt et samarbejde med Verton for forbedre sikkerheden ved offshore løfteopgaver.

- Langt de fleste kranulykker rammer de personer, der er tæt på lasten. Derfor er Vertons løftebjælke en enorm forbedring af sikkerheden ved tunge løft. Det gælder ikke mindst offshore, hvor manglen på plads er en af de største udfordringer. Her kan vi i fællesskab fjerne en stor del af den manuelle håndtering og dermed øge sikkerheden, siger Kenneth Hagelskjær, CEO i Global Gravity.

Global Gravity bliver med aftalen eneforhandler af Vertons løfteteknologi i Danmark. Samtidig skal Verton hjælpe Global Gravitys TubeLock-løsning frem i Australien.

Det er ikke kun de to selskaber, der passer godt sammen, men også teknologierne:

- Vi har længe arbejdet på at udvide vores sortiment, og Verton er et rigtig godt match for os. Vi ser et kæmpe potentiale i at kombinere de to teknologier, fordi det gør håndteringen af borerør mere sikker, effektiv og pladsbesparende. For os er partnerskabet samtidig en vej ind på det australske offshore-marked, som vi har store forventninger til, siger Kenneth Hagelskjær.

Global Gravity er etableret i 2010 i Esbjerg og er specialiseret i transport af borerør til olieindustrien. Med TubeLock varetager Global Gravity den samlede håndtering og transport af borerør fra lagerplads, over kaj til skib og videre til borerig.

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet