DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Første nye platforme er klar til at sejle mod Tyra

Tre nye Tyra-platforme er klar til at blive fragtet fra Singapore til Nordsøen.
7. JUL 2021 8.30

Det er store flyttedage i storskala, da transportskibet Big Roll lagde an til kaj i Singapore, hvor Sembcorp Marine Offshore Platforms har været ansvarlig for at bygge en række af de kommende platforme til det nye Tyra. 

Nu er de tre Tyra East Well Head og Riser-platforme klar til at blive ladet på det enorme Big Roll-skib, der kan transportere store onshore- og offshoreplatforme verden rundt. 

Morten Hesselager Pedersen, Vice President og ansvarlig for Tyra-projektet, kunne allerede i sidste uge annoncere, at de første Tyra-platforme snart var klar til at blive lastes og sendt afsted. 

Norske Noreco, der er partner i DUC, kunne senere oplyse på LinkedIn, at Big Roll nu var klar til afgang med de første Tyra-platforme, som nu er på vej på Danmark og Nordsøen. 

Platformene var oprindeligt planlagt til at være færdige og klar til at blive installeret i løbet af sommeren i år, men på grund af coronarestriktioner har arbejdet på værfterne været forsinket. Derfor har Total valgt at udskyde installationen af platformene til sommeren 2022, da installationsarbejdet kun kan foregå i sommermånederne og det mildere vejr.

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet