DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Fem virksomheder udvalgt til Maritime Stars-forløb

Innovation spiller en vigtig rolle i den maritime branche. Derfor skal innovationen støttes, hvilket den bliver gennem Maritime Star-forløbet, hvor virksomheder får hjælp til at udvikle deres gode koncepter.
22. MAJ 2020 11.36

Fem virksomheder har vundet et Maritime Stars-forløb ud af 56 ansøgere fra hele landet. De fem vinder-virksomheder får nu et forløb med sparring, vejledning og strategi sammen med en forretningsudvikler i de kommende ni måneder.

- Danmark er en maritim nation og det blå Danmark spiller en vigtig rolle for både erhvervsliv og samfund. Derfor er det vigtigt, at sektoren hele tiden fornyer sig og bringer innovative løsninger i spil. Og det er netop på det punkt – som budbringere af gode idéer, der kan udvikle sig til værdifulde og konkurrencedygtige løsninger – at vi håber at se de fem iværksættervirksomheder folde sig ud i de kommende måneder, siger Thomas Hofman-Bang, administrerende direktør i Industriens Fond, der finansierer Maritime Stars sammen med EU’s Socialfond.

Maritime Stars er et landsdækkende, treårigt iværksætterprogram, der skal sikre innovation og udvikling i den maritime branche.

- Der var et meget stærkt kandidatfelt og jeg vil mene, at alle kandidater var berettigede til at deltage i programmet. Vi glæder os som fyrtårnsvirksomhed til at lære kandidaterne endnu bedre at kende og forhåbentlig hjælpe dem til vækst og forretningsskabelse. Vi deltog også i Maritime Stars i 2019 og synes at konceptet er ret genialt og burde kopieres til andre brancher, siger Lars Riisberg, adm. direktør i Logimatic.

De fem vindere er Sternula (Aalborg), E-AT (Herfølge), Scoutbase (Svendborg), Hybrid Greentech (Roskilde), og DACOMA (Svendborg).

Maritime Stars er drevet af MARCOD og finansieret af Industriens Fond samt EU’s Socialfond. Maritime Stars havde første forløb i 2019 med fem start up’s. Et forløb har en anslået værdi på mindst 200.000 kr. pr. deltagende start up.

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet