DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Esvagt oplever høj medarbejdertilfredshed trods corona

Selvom corona har givet udfordringer og ændringer i hverdagen, så er medarbejderne hos Esvagt fortsat tilfredse med deres arbejdsforhold.
11. MAR 2021 11.34

Medarbejdertilfredsheden hos rederiet Esvagt har ikke taget noget dyk, på trods af at coronapandemien har gjort hverdagen mere besværlig end under normale omstændigheder.

ESVAGT har netop analyseret på deres årlige medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Og på trods af at de 1.051 svar er indhentet midt under pandemien, så er tilfredsheden intakt.

Således viser den uvildige undersøgelse foretaget af Rambøll at den samlede trivslen blandt Esvagts medarbejdere på en skala fra 1 (lavest) til 5 ligger på 4,1.

På to af de syv områder, der måles på, er tilfredsheden endda steget en smule i forhold til 2019. Det glæder naturligt nok i Esvagt. 

- Det seneste år har været overskygget af Covid-19 og de udfordringer, som det nu engang har skabt, men alligevel viser analysen en høj medarbejdertrivsel, glæde og stolthed over at arbejde for Esvagt, siger Chief Human Resources Officer Nick Vejlgaard Ørskov og fortsætter:

- Vi trækker veksler på medarbejdernes fleksibilitet og omstillingsevne, og folk tager det hele i stiv arm. Der bliver udvist stor forståelse for situationen, en imponerende holdånd og sammenhold. At kollegerne samtidig udtrykker stigende tilfredshed, er imponerende og meget glædeligt, siger han.

Undersøgelsens resultater glæder også medarbejdernes tillidsrepræsentant Dennis Bastholm.

- Sammenholdet har fået et løft, helt bestemt. Der er en klar accept af, at Covid-19 er en øv-situation, som vi deler med alle andre, og der er en stor forståelse for, at vi sammen skal bidrage til at holde det kørende, til vi igen får en normal hverdag. Folk tager en ekstra tørn og er meget fleksible for at få tingene til at fungere, siger han.

Som leverandør af kritisk infrastruktur har Esvagt været på arbejde uafbrudt under hele Covid-19.

amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet