DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

DSV og Vestas indgår milliardaftale

DSV skal fremover stå for al transport for Vestas efter en ny kæmpe aftale mellem de to danske virksomheder.
28. JAN 2020 8.15

DSV Panalpina og Vestas har indgået et strategisk samarbejde for transport og logistik. Det fremgår af en pressemeddelse fra begge virksomheder. 

De to virksomheder ser et stor potentiale i at kompbinere deres fælles ekspertise indenfor henholdvis logistik branchen og energiindustrien. Aftalen skal særligt gøre Vestas' globale transport setup mere simpelt, fremgår det blandt andet i pressemeddelelsen. 

- Vi er meget spændte på at samarbejde med DSV Panalpina for at imødekomme den stigende efterspørgelse for bæredygtige energiløsninger, siger Henrik Andersen, Vestas Group President og CEO. 

- Kombineret med den voksende størrelse af vindmøller og den globale efterspørgelse for vindenergi, gør at logistik og transport bliver mere kompliceret. Vi må derfor være mere effektive, siger Henrik Andersen. 

I DSV Panalpina er man selvsagt også tilfredse med det nye samarbejde: 

- Vestas og DSV Panalpina har et samarbejde, der går langt tilbage, som vi nu ser frem til at tage til det næste niveau. Vindenergi er en hurtigvoksende og meget kompleks global industri, så vi ser frem til at styrke vores position i det marked, siger Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV Panalpina.  

Det nye samarbejde indeholder desuden en fælles ambition om at reducerere CO2-aftrykket fra transporten. Det nye samarbejde er derfor en vigtig del af Vestas' ambition og at være CO2-neutral i 2030. 

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet