DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Det amerikanske oliemarked i værste præstation siden 1941

Coronavirus fortsætter med at ramme oliepriserne hårdt, som nu præsterer på det værste niveau på S&P 500-indekset, siden Peal Harbor blev angrebet i 1941.
26. FEB 2020 11.22

Oliepriserne gik endnu engang nedad, efter priserne ellers havde været for opadgående i en uges tid i februar. Nyhederne om at coronavirusen nu har spredt sig til Europa, og man i USA nu forbereder sig på, at et udbrud også skal ramme der, har fået priserne til endnu engang at vende. 

Ifølge Financial Times er den amerikanske energisektor nu så ramt, at deres præstation på det amerikanske S&P 500-indeks er den værste siden 1941, da Peal Habor dengang blev angrebet.

Der er dog grund til at frygte for, at branchen kan falde endnu længere ned, da det ofte tager tid, før effekterne fra aktiemarkederne rammer producenterne, skriver oilprice.com.  

OPEC-landene har planer om at mødes endnu engang for at diskutere situationen, skriver Bloomberg. Mediet noterer også, at virusudbrudet endnu ikke har ramt priserne for olie fra Nordsøen i samme grad som på andre markeder, men hvor man derimod har set en stigning i priserne. 


Kilde: Rigzone

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet