dknyt
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Danske Rederier opruster på klimafronten med ny chef

KORT NYT29. JUN 2021 10.59

Med Lars Olsen Hasselager som nyansat klimachef styrker Danske Rederier klimaindsatsen. Lars Olsen Hasselager skal have særligt fokus på lovgivningsarbejdet og politiske beslutningsprocesser for bedst muligt at kunne rådgive og hjælpe medlemsrederierne.

Lars Olsen Hasselager har i sit tidligere job i Klimaministeriet og Energistyrelsen bl.a. siddet som international klimaforhandler for både luft- og skibsfart i EU og FN. Maria Skipper Schwenn, direktør for sikkerhed, miljø og maritim forskning i Danske Rederier er ikke overraskende glad for at få den nye klimachef med om bord: 

- Vi står over for nogle afgørende år – både hvad angår regulering, udvikling af grønne brændstoffer, energioptimering og fremfor alt en helt ny rolle for skibsfarten, der skal defineres i verdens samlede klimaregnskab. Som klimachef skal Lars have overblikket og i tæt samspil med medlemmer og kollegaerne i huset være med til at bringe Danske Rederier i spil som en central nøglespiller både herhjemme, i EU og i IMO. Det bliver rigtigt godt, siger Maria Skipper Schwenn.

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet