Christine Morris ny finansdirektør hos Maersk Drilling
Maersk Drilling har i dag annonceret at Christine Morris bliver ny CFO.

Christine Morris ny finansdirektør hos Maersk Drilling

Christine Morris starter som finansdirektør (CFO) hos Maersk Drilling den 5. januar. Hun kommer fra en stilling som CFO for BJ Services.
9. DEC 2020 15.02

Maersk Drilling har i dag annonceret den person, der skal tage over som CFO efter Jesper Ridder Olsen, der i juli meddelte, at han søgte nye udfordringer.

Valget er faldet på Christine Morris, der kommer fra en stilling som CFO og EVP hos BJ Services. Christine Morris bliver samtidig en del af selskabets topledelse. 

- Jeg er meget glad for, at Christine Morris bliver en del af Maersk Drilling. Christine har gode kvalifikationer og stor erfaring fra børsnoterede virksomheder i globale industrier, heriblandt stor erfaring inden for olie- og gasindustrien. Sammen med en stor ekspertise inden for ledelse, gør det hende til et fantatisk match til denne stilling, siger Claus Hemmingsen, der er bestyrelsesformand i Maersk Drilling. 

Christine Morris kommer med solid erfaring fra olie- og gasindustrien. Derudover har hun erfaring fra CFO- og kassererstillinger for amerikanske offentlige og private virksomheder.

Senest har hun været to år ved BJ Services, et år ved NESR og før det syv år ved Halliburton. Nu er hun altså klar til at trække i arbejdstøjet for Maersk Drilling. 

- Jeg er meget spændt på at blive en del af Maersk Drilling. Muligheden for at skabe værdi er stor på grund af virksomhedens stærke økonomi, gode kunderelationer og operationelle ekspertise, siger Christine Morris. 

Christine Morris tiltræder den 5. januar. Jesper Ridder Olsen fortsætter i Mærsk Drilling januar ud for at sikre en let overdragelseproces, oplyser Maersk Drilling.

amp

Nyhedsbrev