dknyt
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Byråd sender udviklingen af Assens Havn i udbud

KORT NYT30. SEP 2021 13.09

ASSENS: Byrådet i Assens Kommune godkendte onsdag udbudsmaterialet vedrørende flere ejendomme på havnen, samt udarbejdelse af et dispositionsforslag for den nordlige del af havneområdet. Dermed kan interesserede investorer nu byde på en del af udviklingen af Assens Havn. Udbuddet indeholder en forpligtelse til at udarbejde en såkaldt helhedsplan over havneområdet fra Kogehusmolen i syd til Mariendalstranden i nord, oplyser Assens Komune i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad for, at vi nu kan tage dette vigtige skridt i den langsigtede udvikling af Assens by. Byrådet har gennem flere år arbejdet med udviklingsplanen, og nu ser vi frem til at invitere private investorer til at bidrage til at realisere af planen sammen med borgere og byråd, fortæller borgmester i Assens Kommune, Søren Steen Andersen (V).

Udbuddet er et led i den langsigtede og sammenhængende udvikling af Assens by, der startede med vedtagelsen af udviklingsplanen Fremtidens Assens, der blev vedtaget i 2019. Udbuddet bliver afviklet af firmaet Colliers, der er mægler og rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme.

amp

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet