Amerikansk entreprenør i Tyra-feltet går i betalingsstandning

KORT NYT22. JAN 2020 9.59

Amerikanske McDermott, som er hovedentreprenør på levering af de store konstruktioner til det nye Tyra-felt i Nordsøen for Total, er gået i betalingsstandsning. Det skriver JydskeVestkysten. 

McDermott har i længere tid kigget på at skulle foretage en omstrukturering af virksomeheden, hvorfor betalingsstandsningen, som kan blive brugt som et led i omstrukturering i henhold til den amerikanske konkurslov. McDermott forsikrer derfor selv, at selskabets projekter fortsætter som planlagt, og at alle leverandører under McDermott kommer til at modtage fuld betaling efter aftale, ligesom Total ikke er bekymret for projektet i Tyra-feltet. 

- Frem mod McDermott’s udmelding om restrukturering har vi arbejdet på at finde løsninger, der kan være med til at begrænse konsekvenserne for Tyra projektet. Med et stort projekt som genopbygningen af Tyra må man forvente udfordringer. Det er usædvanligt, at en hovedleverandør indgiver begæring om at restrukturere virksomheden, men vi er velforberedte og fortsætter den konstruktive dialog med McDermott og er optimistiske i forhold de leverancer, vi har aftalt, oplyser Patrick Gilly, administrerende direktør for Totals aktiviteter i den danske Nordsø, i en skriftlig meddelelse.

Nyhedsbrev