Salgschef dropper Hanstholm Havn efter en måned og skifter til konkurrent
Steen Hardin Hintze starter som udviklingschef i Hirtshals Havn efter kun en måned som salgschef i Hanstholm Havn.
Foto: GreenLab Skive

Salgschef dropper Hanstholm Havn efter en måned og skifter til konkurrent

Steen Harding Hintze har valgt at droppe sin stilling som salgschef for Hanstholm Havn for i stedet at blive udviklingchef i Hirtshals Havn.
8. FEB 2021 11.26

Steen Hardin Hintze nåede kun at arbejde en måned for Hanstholm Havn, efter at han tiltrådte d. 1. januar i år, i en nyoprettet stilling som salgschef. Han har nemlig valgt at opsige sin stilling til fordel for en stilling som udviklingschef i Hirtshals Havn. 

Steen Hardin Hintze tiltræden som salgschef for Hanstholm Havn blev ellers introduceret sammen med store ambitioner om vækst.

Han skulle bidrage med sin viden om udvikling og salg, hvor han blandt andet kom med erfaring fra at have været været i spidsen for Energifonden Skive, hvor han var en af drivkrafterne bag bag etableringen af GreenLab Skive.

Derfor kom opsigelsen også som et chok for Hanstholm Havns direktør, Nils Skeby.

- Jeg er ekstremt overrasket og ikke mindst skuffet over, at Steen Harding Hintze vælger at opsige sin stilling efter kun én måned. Som organisation havde vi en stor tro på, at vi havde fundet det rette match til vores organisation og den rette kompetence til at udvikle havnen i den rigtige retning, siger han.

Nils Skeby frygter, at der muligvis har været urent trav i spil i forbindelse med jobskiftet til Hirtshals Havn. Da Steen Hardin Hintze allerede havde fået indblik i Hanstholm Havns strategi.  

- Vi har udvist Steen en stor tillid og givet indblik i havnens målsætninger og strategiske arbejde. Der kan være mange naturlige årsager til at skifte job, men at denne opsigelse sker efter kun én måneds ansættelse og er forårsaget af en ansættelsesaftale hos vores havnekollegaer i Hirtshals Havn – og ovenikøbet som direktør for et udviklingsselskab, der arbejder med en konkurrerede agenda, er et scenarie, som jeg absolut ikke havde tænkt muligt, og som jeg er meget frustreret over, siger Nils Skeby.

Hirtshals Havn: Vi gik efter den bedste til stillingen

At Hirtshals Havn skulle være ude efter Hanstholms hemmeligheder, afviser Anker Laden-Andersen, der er bestyrelsesformand for Hirtshals Havn.

- Vi gik efter den bedste kandidat til stillingen. Så vi kontaktede Steen, fordi han har en interessant profil og har udvist gode resultater, siger han til Nordjyske og fortsætter: 

- Vores havne har vidt forskellige profiler og vores ledelse har en virkelig bred kontaktflade og viden indenfor grøn energi. Vi forventer faktisk ikke, at Steen kommer med noget, vi ikke allerede ved. Det er hans kompetencer, han er ansat på, siger Anker Laden-Andersen. Han mener, at Hanstholm først og fremmest er en fiskerihavn, mens Hirtshals satser hårdt på transport og grøn energi.

DK Havenergi har forsøgt at kontakte Steen Harding Hintze for en kommentar. 

amp

 

Nyhedsbrev