Direktør politianmeldt af Titus-investorer

Efter konkurs i selskabet Titus Olie og Gas er  hovedaktionær og direktør Lars Windfeld blevet politianmeldt af Titus-investorer.
14. DEC 2020 13.24

Lars Windfeld, der var hovedaktionær og bestyrelsesmedlem i det nu krakkede selskab Titus Olie og Gas, er blevet politianmeldt af en gruppe på mere end 200 investorer, der føler sig snyd forbindelse med investering i selskabet. Politianmeldelsen er indgivet til Østjyllands Politi.

Anmeldelsen kommer efter at investorgruppens advokater "har konstateret en række kritisable forhold vedrørende salg og markedsføringen af projekterne," lyder det i pressemeddelelsen fra Foreningen af kritiske Titus-investorer.

- Vores advokater - DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab og Winther Høy Advokatfirma - er under deres vurdering af, om Titus og selskabets ledelse har et erstatningsansvar overfor investorerne, stødt på forhold, der eventuelt kan udgøre strafbare forhold. Derfor politianmelder vi nu Lars Windfeld, lyder det fra formanden for foreningen, Henrik Hegaard til Finans.dk.

Titus Olie og Gas administrerede en række amerikanske olieprojekter. Investorerne har tidligere meldt ud, at de kræver minimum 100 mio. kr. tilbage fra ledelsen. 

Lars Windfeld har tidligere forklaret, at dykkende oliepriser på grund af coronakrisen gjorde at selskabet måtte dreje nøglen om. Samme vurdering kom fra kurator.

Ifølge foreningen er uregelmæssighederne dog sket frem til 2020, hvorfor de ikke mener, der er sammenhæng mellem coronakrisen og uregelmæssighederne.

amp

Nyhedsbrev