DK Nyt
Kommunen.dk
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

SubC Partner i Esbjerg har Danmarks største vækstpotentiale

Esbjerg-virksomheden SubC Partner har vundet DM i vækst ved Scale-Up Denmarks nationale finale.

Esbjerg-virksomheden SubC Partner, der specialiserer sig at effektiviserer installationer og offshorekonstruktioner for at reducere de samlede omkostninger, har vundet Scale Up Denmarks årlige 'DM i vækst'-konkurrence. 

Scale Up Denmark kårer virksomehder i en række industrier, som har det største vækstpotentiale, og SubC Partners vandt både i kategorien 'Offshore Industri' og den samlede konkurrence. 

- Scale-Up Denmark har været et spændende og ikke mindst lærerigt forløb, som har givet os skubbet til at få udarbejdet en detaljeret strategiplan for vores Robotic Crawler. Vi er utrolig stolte af at vinde førstepladsen og vi vil fortsat investere i optimeringen af strategier som vi har gjort det med Next Step Challenge, så vi kan stå endnu skarpere i mødet med nye markeder, siger Tonny Klein, CEO i SubC Partner. 

Vinderen blev fundet blandt vinderne af de ni kategorier, og det var derfor et stærkt felt, som SubC Partner vandt iblandt, lyder det fra dommerne, som dog følte sig sikre på SubC Partner. 

- SubC Partner disrupter et konservativt marked – med en innovativ løsning, der både skaber et bedre og sikrere arbejdsmiljø i splash zonen og som tilbyder en økonomisk gevinst til den hårdt pressede offshorebranche.. Potentialet er stort – både lokalt i Nordsøen og globalt. Og teamet fra SubC er stærkt og kompetent! Det er en af de mest interessante anvendelser af robotter vi har set længe, udtaler Peter Rafn på vegne af Selection Board.

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet