Shell varsler fyringer i Fredericia

Shell Raffinaderiet i Fredericia er nødt til at tilpasse sig den hårde tid og varsler nu fyringer af godt hver tiende medarbejder.
17. APR 2020 11.37

Shell Raffinaderiet i Fredericia har varslet fyringer af godt 25 ansatte, hvilket er svarende til godt hver tiende ansatte på raffinaderiet, skriver JydskeVestkysten

Som mange andre virksomheder indenfor energibranchen, har Shell været hårdt presset under corona- og oliekrisen, men det ikke er hele historien bag de varslede fyringer, lyder det fra Shell. 

- Det er vigtigt at understrege, at det ikke er en udløber af coronakrisen. Den er vi selvfølgelig berørt af som alle andre. Men tilpasningen har vi set ind i, før den krise opstod. Vi står i et hårdt konkurrencestyret marked, og der er det ganske enkelt nødvendigt, at vi er helt skarpe på produktionsomkostningerne, udtaler Shell Raffinaderiets pressechef Torben Øllegaard Sørensen.

Torben Øllegaard Sørensen vil ikke kommentere på, hvilken type medarbejdere der er tale om, men siger til Fredericia Avisen, at man regner med at have det på plads inden sommerferien.  

- I vores branche er der hård konkurrence, sådan har det været længe. Vi har derfor altid fuld fokus på omkostningerne. Det er en forretningsmæssig beslutning. Men alle relevante interne aktører er involveret. Det er aldrig rart, og ikke noget vi bryder os om, for vi har en stærk base af medarbejdere med gode kvalifikationer, siger han til avisen.

esl 

Nyhedsbrev