Tidligere administrerende direktør Patrick Gilly forlod Total ved udgangen af marts. Nu indtræder han i bestyrelsen hos SubC Partner.
Foto: Total Denmark

Tidligere Total-direktør i bestyrelsen hos fremadstormende selskab

Patrick Gilly indtræder i bestyrelsen hos SubC Partner, der for nyligt vandt det uofficielle 'DM i vækstpotentiale'.

Totals tidligere administrerende direktør Patrick Gilly indtræder i bestyrelsen hos SubC Partner A/S i Esbjerg. 

SubC Partner vandt tidligere i juni det uofficielle DM i vækst, der er arrangeret af Scale-Up Denmark. Her vandt SubC Partner først i offshore-kategorien og senere også den samlede konkurrence, som kårer de virksomheder med det største potentiale. 

- SubC Partner disrupter et konservativt marked – med en innovativ løsning, der både skaber et bedre og sikrere arbejdsmiljø i splash zonen og som tilbyder en økonomisk gevinst til den hårdt pressede offshorebranche. Potentialet er stort – både lokalt i Nordsøen og globalt. Og teamet fra SubC er stærkt og kompetent! Det er en af de mest interessante anvendelser af robotter, vi har set længe, siger Peter Rafn på vegne af Selection Board.

- Scale-Up Denmark har været et spændende og ikke mindst lærerigt forløb, som har givet os skubbet til at få udarbejdet en detaljeret strategiplan for vores Robotic Crawler. Vi er utrolig stolte af at vinde førstepladsen, og vi vil fortsat investere i optimeringen af strategier, som vi har gjort det med Next Step Challenge, så vi kan stå endnu skarpere i mødet med nye markeder, fastslog CEO i SubC Partner Tonny Klein i forbindelse med kåringen. 

SubC Partner og Total har allerede tætte bånd. Sidste år var SubC Partners Robotic Jacket Crawler blandt de ti finalister ved Total E&P Best Innovators kåring i Paris. SubC Partners Robotic Jacket Crawler havde foinden vundet Totals 'Best Innovators Award' i kategorien 'Technical Innovation Solutions for the North Sea and Russia'. 

Crawleren kan arbejde på offshorefundamenter under vand under forhold, der ellers vil være for farlige for mennesker. 

Med det store potentiale kommer også store ambitioner, som Patrick Gilly være med til at udfolde, efter han forlod Total Denmark ved udgangen af marts i år.  

https://www.dkhavenergi.dkartikel/tidligere-total-direktoer-i-bestyrelsen-hos-fremadstormende-selskab